Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ağır sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Uygun veya özel bir çıkışın yangın veya çeşitli diğer nedenlerle engellenmesi yerinde da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Ivedili çıkışlar alelumum bina mideindeki önemli alanlarda iz hileır. Acil bir gidiş esnasında insanların toplanabileceği merdiven verimsizluğu, koridor veya öbür yerler buna dahildir.

Binalarda mukannen standartlarda bucak alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidiş dirilik kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı çelik, alüminyum, galvanizli güçlü, bedduaşap ve içki kadar yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden dokumalır. Yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı donanımları ehil olmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri yüz baplar muhatara görmez.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya hak açılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım yangın kapısı edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın üzere acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif Yangın Kapısı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Report this wiki page